Dagens verk: Princess Mononoke, San & Moro

 
"I'm not afraid to die! I'd do anything to get you humans out of my forest!"
 
Princess Mononoke, film av Studio Ghibli, är en av mina favoriter. Om du inte sett någon av Studio Ghibli filmerna så är det dags nu oavsätt om du är 15 eller 70 år gammal. Kanske inte jätteintressant för dig som är äldre nu när jag tänker efter. Eftersom Hayao Miyazaki vinklar sina filmer till unga och barn.
 
Jag är som några vet sedan innan intresserad av Japans kultur i alla dess medel. Varför jag föll för "Princess Mononoke" finns många förklaringar på.
1. Den är grymt vackers animerad. Naturen är otrolig!
2. Älskar historien: Kampen mellan själviska människan och starka naturen. (Någonting vi borde prata mer om.)
3. Filmen innehåller gudar, andar och massor av djur.
 
Målningen är i storlek A3 och målad med Promarker, vilka färgerna syns på bilden över. Nu när jag är klar så har jag alltid samma problem. Vad ska jag göra med mitt verk? Rama in, lägga undan och glömma, sälja. Alltid samma problem, men för nu tänker jag att jag ska söka upp en bra ram till nyaste skapelsen och därefter hitta en bra plats på våra lite för fyllda väggar.
 
Work in progress:

Lili

Jättesnyggt, vad duktig du är! Och hey, jag älskar dessa filmer! Förra helgen såg jag både Spirited Away och Min granne Totoro, för vilken gång i ordningen minns jag inte längre. Denna helg får det bli Princess Mononoke och Kikis Expressbud.

Svar: Åh, nu blev jag sugen på att tillbringa hela morgondagen med Studio Ghibli maraton. Var så längesedan jag såg vissa av filmerna!
Mich-Mich

Louie

Väldigt snyggt! Älskar Princess Mononoke, är min favorit av Studio Ghiblis filmer, den är helt underbar!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo