Ny start

Nikon D3100 + AF-S Micro NIKKOR 40mm 1:2.8
 
Mycket har hänt sen jag senast blogga (aktivt). På min gamla blogg byMichaelao var det senast i Februari som jag slängde ihop massa värdelösa ord för att förklara något jag upplevt/tänkt/skapat. På denna nya blogg, som skulle varit mina "nya start" redan för ett halvår sedan, skrev jag senast i September.

Så även om jag älskar att skriva och förklara med ord (a.k.a. att äga en blogg) så är det svårt för mig att alltid finna tiden till att sätta mig ner för att skriva en ramsa eller två. Jag är 19 år gammal. Livet har precis börjat. Jag bor i lägenhet sedan några dagar tillbaka. Så jag lever i ett organiserat kaos. Jag pluggar på Högskolan i Skövde, samt deltids jobbar. Plus med mina timmar jag slösar på annat måste jag också räkna in att jag tillbringar mer än befintliga timmar på att måla. Så nu förstår ni nog varför den där timmen under dagen när jag är ledig inte alltid kan spenderas på att blogga.
 
Detta är min nya start mot något som jag inte vet vart målet är. Hoppas ni kommer tycka det är lika tidskrävande som jag, och därför går in för att läsa när det finns andra saker att göra. Som att städa. Städa är kul.
 
Good luck people, and don't forget to give a big smile to someone today!