Eternal Hope

Instagram: byMichaelao
 
Denna gjordes förra veckan och är en uppgradering från en gammal skiss jag skissa upp för ca 2 år skulle jag gissa på. (Bild nedan.) Skillnaden är relativt stor för att räknas. Sedan är den uppgraderade lite mer känsla, lite mer jag än vad den gamla är/var. Yttligare skillnad är att den nya är gjort för hand, medans skissen jag gjorde gjordes på min Wacom-platta.
 
 
Ramen på målningen är fortfarande inte målad, men det är för att jag har en beställning som skapas just nu så skulle jag ha möjligheten att göra klart skulle jag även börja på en ny. Och så vidare. Redan där förstår man att det hade inte funkat i längden. En sak i taget, som många kloka brukar säga.
 
För en gångs skull är jag nöjd och är stolt över något jag gjort. Jag är en enormt självkritisk person och har svårt att uppskatta sånt som jag skapat. Vilket ofta gör så att jag inte visar det alls, för att jag inte är nöjd. Men nu har det gått några år sedan jag började visa upp mina teckningar, och nu när jag personligen börja se en förbättring kan jag godkänna att jag är lagom. 
 
Ge inte upp, för hade jag slutat efter mitt uppehåll av skapande hade jag inte varit här. Att inte kunna göra ett enda rakt streck och inte kunna föra pennan så som man är van att man kunde är minst sagt frustrerande. Men det kom tillbaka.
 
Tack och hej, vi hörs en annan dag! 
In och gilla min facebook sida: Art by Micha för mer uppladdningar av konstverk och fotografier!