Akvarell i resformat - Viviva Colorsheet

 
 
Viviva Colorsheet är ett Indigogo projekt som min sambo hittade. Som födelsedagspresent beställde han produkten till mig. Liten, underbar och sjukt färgklara färger. Inte direkt missnöjd över den!
 
Första intrycket:
Måste erkänna att när jag öppnade paketet så var jag sjukt skeptisk. Menar hur kan akvarell i detta format vara färgäkta och inte ta slut efter tre användningar. Mina färgkoppar blir missfärgade så fort jag kollar på dom så varför är denna ett undantag? Kort sagt: Jag blev motbevisad av mina egna handlingar.
 
Jovisst, man måste tänka på hur man blandar. Till skillnad från koppar eller från tub så har du inget enkelt sätt att blanda, men eftersom jag endast använder mig med en vattenfylld pensel när jag använder Viviva så löser det sig genom att enkelt blanda färgen på pappret eller i penseln. Rekommendationer är nog ändå att blanda på pappret. Ute på resande fot använder jag mig av baksidan på tidigare blad för att blanda och kolla färger.
 
 
Några plus och minus:
+ Liten och resvänlig
+ Färgstark
 
 
- Akvarellpulvret är lätt att få på fingrarna, speciellt det röda pigmentet.
- Vad gör man när den tar slut?
 
Okej, det sista minus är ju så som det är med alla konstmaterial man köper. Man behöver köpa nytt. Har funderat lite på ifall man kan fylla på själv med egna färger från akvarelltuber, men kommit fram till att för enkelhetensskull så kommer jag nog köpa en nytt akvarellblock. Viktigt att tillägga är att jag har målat flertal små akvareller under två år och ser inget tecken på att färgen i blocket börjar ta slut.
 
Några av skapelserna jag gjort med hjälp av Viviva Colorsheet
 
Så söker man en present åt en konstnär som testar, jobbar eller intresserar sig av akvarell så är Viviva Colorsheet en jättebra gåva!
 
(Finn mer information om Vivivas produkt på deras hemsida

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo