Återupplivade Beethoven

 
I många år, månader och dagar låg lilla söta Beethoven osedd i en skrumpen låda nere i förrådet, men under en vacker dag så förändrades hans liv till något mer färgglatt och livligt. Tack vare lite färg, penslar och en leende konstnär. 
 
När man är en kreativ själ så gör man allt för att skapa någonting. Vad som helst! Det behöver inte alltid vara med papper och penna eller ens på canvas. En konstnär är allt. Mer eller mindre.
 
Fyra tidigare tillfällen har jag målat figurer, men till skillnad från de andra figurerna  så innehöll målandet av Beethoven ett förarbete. Mitt förarbete av Beethoven var att helt enkelt att söka efter bilder på honom. För hur såg han ut egentligen? Jag sett honom antal gånger under skolåren, och en del gånger efter det, men aldrig har jag tänkt på hur han faktiskt såg ut.  
 
Bilden jag arbetade ifrån var:
 
Jag tyckte om färgsättningen skulle passa toppen till figuren och många av de bilder (snabb sökning på google) visade ungefär samma färgsättning. Sedan tycker jag det är underbart att han alltid framställs som så allvarlig, men det är sant nästan alla kreativa själar ser ut så medans hjärnarkivet arbetar till fullo. 
 
Nu ligger han inte i en låda längre, utan är dekor för lägenhetens musikhörna. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo