Första månaden på konstskola

bymichaelao @ IG

För ett tag sedan nu så sökte jag till Hellidens utbildning: Skövde Konstskola i tron om att det var allt för sent i utbildningen för att ta in lilla mig. Jag har aldrig varit så osäker över min egna kunskap och kreativitet.
 
Första steget var att skriva personligt brev, välja ut portfolio och skicka in. Enkelt som en plätt? Nope, det var det svåraste knapptrycket jag gjort som jag kan minnas. Och sedan gå på intervju. Jag hade så många frågor som snurrade runt under intervjun och rundvisningen, men direkt när frågan kom: "Har du några frågor om utbildningen eller skolan?" så kortslöt sig hela hjärnsystemet. Så jag satt bara där med ett nervöst leende medan jag letade ivrigt över de frågor som sekunden innan hade skärt igenom öronen. "Nope, inte vad jag kommer på." Nervositet är en dum mekanism.
 
"Då välkomna jag dig till Skövde Konstskola. Jag ser fram emot att se din utveckling!"
 
Eftersom jag kom in två veckor efter kursstart så gick första veckan till uppgifterna jag hade missat (ex. färgövningar, konstorientering och olika former av teckning/måleri övningar - kroki och självporträtt), men glädjen över att ha kommit in gjorde att jag jobbade snabbare än vad jag trodde jag var kapabel till. Så redan efter min första vecka var jag ikapp de andra.
 
Första tiden på skolan har rullat förbi lika fort som snabbtågen åker förbi perrongen. Jag har hunnit göra så grymt mycket. Mestadels för att jag har varit väldigt motiverad och på så sätt kunna "tvinga" mig själv till att skapa mer och mer för varje dag. 
 
Jag trivs jättemycket i min ateljé på min nya utbildning och ser fram emot vad första året har att ge mig. 
Och eftersom jag numera inte endast jobbar eller spelar spel kommer jag försöka att uppdatera iallafall en gång i veckan. Vad jag lär mig, vad jag skapar och vad jag hittar på. Det klassiska.
 
Ha det bra, så hörs vi igen jättesnart igen!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo