Tenta-dagen närmar sig!

IG @ bymichaelao
 
Man ska inte klaga, men vädret idag skulle inte tillåta denna outfit. Om jag nu inte skulle ta på mig tjocka strumpbyxor och mysig kofta. Så som du nu förstår är outfiten från förra veckan. Idag kör jag på jeans, t-shirt och kofta.
 
Med varje dag så närmar jag mig tenta-dagen i Göteborg. Vet inte vad jag ska känna över detta. Starkaste känslan måste ändå vara rädsla över att misslyckas. Menar: tre tentor i ett nyinlärt språk på en och samma dag... Ska försöka tänka mänskligt och övertala mig att "Det kommer gå bra och det är okej om man misslyckas." Denna veckan står ingenting på plugg-schemat förutom att upprepa det japanska vokabuläret och öva in de delar jag har svårt med. Typ som siffror. Damn. Jag är fett nervös. Menar japanska, Nihongo, språk överlag. Vad har jag gett mig in på.
 
Har du pluggat språk? Och isåfall har du något tips för en nervös människa som mig? Skulle vara guldvärt.
 
Utöver det så finns det inte så många planer som är intressanta. Idag ska jag promenera in till centrum för att prata med försäkringskassan, efter det plugga och senare ikväll antagligen lite spel. Hmm, neh idag ska jag inte göra så mycket mer faktiskt. Än så länge så har jag inte planerat att måla, men samtidigt så vet man aldrig när kreativiteten blommar upp och jag tar fram pappret. 
 
Så tills vidare,
ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo