Mina dagar just nu består av..

.. plugg, söka nytt arbete och försöka få ut den skrikande kreativiteten som är instängd inom mig.
 
IG: @bymichaelao
 
Jag har skrivit. För att sedan nästan direkt radera allt. Ingenting låter bra. Antingen är det stressen som talar, eller så har jag helt enkelt ingenting att skriva. Fast i vilket fall som helst kände jag att efter en veckas uppehåll på uppdatering var det dags att iallafall skriva någonting.
 
När man hamnar efter i plugget så växer världens klump i magen och det kan vara den värsta känslan man kan ge sig själv. Jag har känt av detta för i början av veckan märkte jag att jag hade (slarvigt som satan) missat flera veckor på ett schema på grund utav att jag inte tänkt på att den fanns överhuvudtaget. Så under tre dagar, måndag till onsdag, pluggade morgon till kväll för att komma ikapp. Det är ingenting att rekommendera kan jag säga! Men nu är jag ikapp, och jag kan inte vara mer stolt över mig själv. Klapp på axeln, Michaela, du klarade det fastän du kände att det var omöjligt. (Med hjälp av snabba slarviga illustrationer så blev plugget lite mer uppmuntrande.)
 
Nu ska jag fortsätta min helg som är fylld med: Inga planer alls. 
Bara ta det lugnt, andas och leva. Antagligen försöka få ut någon slags kreativitet. Eftersom veckan varit fylld med plugg, plugg och söka arbete, så har jag inte haft någon lugn tid i huvudet då jag har kunnat släppa ut kreativiteten. Ta promenad. Spela. Ta hand om mig själv. 
 
Tack för kom hit och hälsa på.
Ha en underbar dag, så hörs vi nästa gång jag återkommer.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo