Uppdatering på mitt liv

 

Gått lång tid sedan sist och precis som jag misstänkte så har jag inte skrivit oftare bara för att jag "tvingade" mig själv att göra det, men jag är inte personen som varje dag kan hitta rätt ord att skriva utan.. är mer personen som skriver när jag har något att säga. Vilket är någoting jag skrivit förut känns det som.

Tiden som har gått har varit händelsefull på många olika vis. 

Tentorna var över fortare än vad jag kunde säga arigato gozaimasu, ironiskt nog. För fyfarao så nervös jag var, men när jag väl satt vid bänken med pappret framför mig så kändes det okej. Av de tre klarade jag två utan problem. Den jag kuggade hade jag redan mina misstankar över när jag gick ut ur salen. Kanji är inte min starka sida. Bättre lycka nästa gång! (Fett stolt över att jag klara det fastän onda tankar sa annorlunda.)

Sommaren är här och det märks på flera håll. Facebook fylls med klagomål över vädret och staden fylls med skratt och glass. Jag har träffat mina goa vänner, blivit full av glädje och kärlek. Kramat hem kär vän som flög från andra sidan jorden. Firat en annan till (alldeles) tidiga timmar dagen efter för vem trivs inte med en bomb lycka såhär på sommaren. Skrikit mig hes och dansat mig galen tillsammans med Dropkick Murphys. Fyllt 21, fick en kaktus med mera. 

För första året firade jag midsommar utanför min släkt och hängde med kompanjon till hans släkts underbara hem. Jag kan inte förklara hur glad jag är över att ha följt med.

Som du förstår så har jag inte tagit med allt och alla, för jag kan inte riktigt greppa tag i allt jag gjort. Jag vet endast att de jag gjort det senaste har gjort mig till en jävligt glad och jobbig person. Kanske inte jätteglad på morgonen fortfarande, men det har inte med saker att göra här.

Tack till alla som hjälp mig att starta sommaren på bästa sätt, med kärlek!
Hörs nästa gång.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo