Vecka 14, 2016: Mina skapelser

 
Jag vet att det är vecka 15 nu, men jag kom på att jag aldrig publicerade förra veckans skapelser. Så detta är bara ett inlägg för att komma ikapp. Tack i förhand för att ni är så förstående!
 
Förra veckan var en bra vecka. På många sätt.
  • Klarade mitt mål som jag länge strävat emot när det gäller mina studier för Japanska. 
  • Uppskattade nuet på ett bättre och mer effektivt sätt, vilket nog är mycket påverkat av att vår/sommar börjar närma sig. (Äntligen!)
  • Målade/övade på ansiktsuttryck och kroki. 
Det är mycket mer utöver det, men som alltid så är det svårt att sätta ord på allting. Denna veckan kommer bli ungefär likadan förutom att denna veckan har lite mer planer inbokat, så fastän jag vill börja blogga mer så vet jag redan nu att det kommer nog inte bli så mycket denna veckan. Men jag ska försöka.

Vad mer?
Jag trodde aldrig folk skulle läsa min inlägg om jag börja skriva igen. Jag trodde ärligt att folk skulle vända och ba "Nej, detta var tråkigt. Nästa.." Så jag tackar er som återvänder för ah, förutom att jag skriver för min egna vinst så skriver jag lite mer för er skull. Så om det är något ni undrar vill veta mer om eller någonting i den stilen så är det bara att kommentera en liten fråga nedan. 
 
Tror det var allt jag ville säga för nu.
Så tack, tack för allt!
 
bymichaelao @ IG

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo