Lotus Girl

 
Återigen har jag tvingat mitt huvud att iallafall försöka gå utanför min "comfort-zone". Alla konstnärer kämpar mot att ta första steget utanför cirkeln (/eller in till cirkeln). Även fall det är bra att utveckla det egna så kommer man till slut komma fram till ett stopp och därefter tar varje steg en halv evighet. Detta kan du möjligtvis lösa genom att försöka på något nytt. Ny stil. Nytt objekt att måla. Något utmanande än "de gamla vanliga".
 
Plus att om du målar samma objekt hela tiden så kommer din kreativitet till slut försvinna. Den kommer tröttna. Eller ah, jag kan ju inte för säkerhet säga att detta gäller alla konstnärer, men det gäller mig. Ha det i tankarna när du läser det jag skriver, att jag utgår oftast utifrån mig själv. 
 
Min utmaning: Att inspireras av någon. Analysera stilen, ta de element du tycker om och förvandla det till något eget. Senaste tiden har jag börjat följa flera nya konstnärer (per dag) och varje dag får jag en ny idé som är inspirerad av deras stilar. Dessa skriver/skissar/förklarar jag i mitt "Let's do something"-block.
 
När jag började på "Lotus girl" hade jag bara en vilja: måla med ink och blyerts. Och efter ett tag in på skissen: Utveckla mitt djup i målningar så de inte blir så "platta". Jag känner personligen att jag har uppnått mitt mål med gott resultat. Jag kan med ett gott samvete säga att hon är klar, och med en väldigt stor säkerhet säga att om ett år kommer jag fnissa åt mitt försök för min kunskap på konst kommer vara dubbelt.
 
Men whatever; Vi är människor och vi utvecklas varje dag!
Så se till att utveckla någonting idag, för även om du inte försöker på riktigt så kommer du lyckas. Du kanske blir bättre på matlagning, bättre på att promenera, bättre på att handla klimatsmart eller helt enkelt proffs på att stressa av i soffan. Var dig själv och kom ihåg att du förtjänar att må bra oavsett vad.
 
Tack för mig!
 
Work in progress:
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo