Det hade jag nästan glömt..

 
För ett bra tag sedan målade jag ett vykort till en kompis som ett "välkommen-hem-till-Sverige-igen" eller kanske mer som ett "du-är-cool". Eftersom det var en gåva till någon annan så kunde/ville jag inte publicera den innan jag visste för säkerhet att den kommit fram. Och nu är det typ... flera månader sedan sedan mitt kort kom fram. Så det är väl dags nu?
 
En enkel gris. För hon älskar grisar. Och mer historia än så är det inte bakom denna vackra rosa fluff skapelse.
 
Fast jag kan, om du vill, förklara med en oformel akademisk ordbajsningen om hur denna gris visar styrka och personlighet genom dens färg och form. Även svara på frågeställningen: "Varför skulle majoriteten säga att grisen är en hon; När grisen/skapelsen/målningen är skapad utan tanke av specifikt kön?"
 
Varje bild har en historia om man kollar bakom det uppenbara. Det är inte därför jag skriver dagliga skrifter på nätet, men jag älskar att utmana mig själv med olika frågeställningar så detta är någonting jag nästan gör dagligen.
 
Men här skriver jag så som jag vill och om det jag vill, och just nu känner jag mig inte sugen på att analysera över min egna skapelse eller samhällets uppbyggnad. Till er som blev besvikna: Kanske nästa gång. Kanske borde göra det till ett kapitel i bloggen.. "Dagens frågeställning" / "Dagens tankeställare". En idé som är värd att komma ihåg.

Hörs nästa gång,
och tack!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo