Skövde Pride - Staden glittrade!

Ifall du var i Skövde igår så vet du redan vad som hände, och om du inte var så kan du med de kärleksfyllda bilderna lista ut att du missade något stort. Gatorna glittrade av kärleksfyllda människor i alla möjliga färger. För första året någonsin så hade Skövde Pridefestival. Hat, förtryckelse och sorg låg långt bortanför Skövdes skuggor. Hoppas på att hela mörka klumpen drog igenom ett svart hål i universium för att aldrig komma tillbaka. För kärleken man kände bland havet att färg och människor var något extra.
 
Detta blir mitt andra Pride i ledet av många blivande. Första pridefestivalen var .. ehm.. Ja, minnet bra, men kort. Jag tror det var 2011/2012. Jag ska kolla upp det närmre när jag fått i mig te-efter-blogg-inlägg/kvälls-te. Så ja, jag återkommer.
 
Dit jag ville komma var att jag har bara varit på två pride, men båda har varit exakt lika underbara. Det är knappt att man kan förklara det rättvisst nog för ord finns inte nog. All kärlek är rätt kärlek! Så det ska vara. Kärlek har inga gränser, utan kärlek handlar bara om att du ska vara glad och nöjd i dig själv. Med eller utan partner. Du är okej. För ja, nothing more, du är okej. Du är bra.
 
Fett seg i huvudet såhär dagen efter, så därför ber jag redan nu om ursäkt för ordbajsningen (och de dåliga ordvalen). Det kommer bli en tidig kväll till säng, men först ska jag ta mig en stor kopp te och ha kvalitéstid med min gyllene vän. En dag kan inte sluta bättre. 
 
 
 
...
 
Tack Skövde Pride, vi syns nästa år!
(Klicka på nedre bilden för att komma till deras hemsida)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo