Dokumentär och laga mat

Kvällar som denna känner man sig lite extra medveten om livet och allt där omkring. Och just av den anledningen står jag och lyssnar på P3 dokumentär: Tysktågen, neutraliteten och Nordkalotten medans jag lagar kvällen sista måltid. Egentligen är det inte mer intressant än så. Jag lagar mat, och jag lyssnar på dokumentär om andra världs krigets problem. Punkt slut.
 
Men jo, kvällar som denna känner man sig lite extra .. extra. Man känner sig rädd, men glad. Stolt, men förbannat besviken. Man känner sig vuxen, men ändå så galet liten. Det var inte längesedan flera människor valde en mörk väg för att göra livet förfärligt för så många mer. Och här står jag och lagar mat. Och är glad.
 
Samtidigt kan vi inte fastna och tänka på det som hänt, förutom att lära oss något utav det förflutna för att förbättra det kommande. Nothing more, nothing less.
 
Jag är glad att tiden är över, men hade självklart önskat att världen hade lärt sig lite mer. Men människan är ung och omedveten. Men vi kämpar tillsammans. Därför fortsätter jag laga min mat medan radioprataren analyserar Sveriges neutrala ställning under 2vk.
 
Idag var en bra dag, och imorgon kommer bli bättre. Förhoppningsvis!
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo