Blåst och frusen

 
Hösten närmar sig, som ni vet och hört. Alla pratar om det. Naturens färger blir varmare medans vädret blir kallare. Vi vill hellre stanna inne och skydda oss från vindens krafter än att gå ut och ta en enkel promenad. Eller så är det för mig iallafall. Idag känner jag att jag hellre vill stanna inne och dricka te medans jag ser träden dansa i takt till Moder jords krafter. 

Fast tyvärr har man nu som "vuxen" oftast en del ärenden man måste göra varje dag, och i dessa ingår det ofta att man ska ta sig någon annanstans än hemma. Problem nr. 1: Jag har tappat min mössa. Förlagt den. Någon annanstans än hemma. Mitt hår må vara tjockt, men det skyddar inte jämfört med en stickad mysig mössa. Problem nr. 2: Jag fryser, till och med inomhus. Idag är en kylig dag. Problem nr 3: Jag bara vill sitta med min kopp te och filosofera om livets framtida planer. Inget mer, inget mindre.
 
Men ja. Det är tyvärr dags för mig att för andra gången sätta på mig skorna och nu bege mig mot destination Centrum. Förberedelserna inför kampen mot vinden är färdiga och jag har min sköld uppe. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Därför går jag idag med ett leende.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo