Fullproppad helg

Hej på dig som läser detta, och kanske är lite ledsen för att jag inte uppdaterat någonting i helgen!
Men så blir det ibland när man har lite för mycket inplanerat.
 
Helgen börja och sluta underbart. Man är självklart helvetes trött idag av den bristande sömn, men bara för det gråter jag inte i ett hörn. Fastän det skulle kännas nödvändigt nu när ögonen känns torra och balanssinnet är uppochner. Men, all skratt och alla glädjefyllda tårar som man upplevt under dessa tre dagar är värd all seghet i världen. Jag ska inte klaga, för jag har underbara vänner!
 
Hus fotat från vägkanten
 
Fredagen åkte jag och sambo tills stadens ljus döljdes av skogens vackra tillvaro. Ett lugnt och underbart kalasfirande för min underbara bästa kompis som växlade över sina år till 20 år. Ingen tackar nej till bra sällskap med tacos och massa sällskapsspel. Sedan är det ju alltid underbart att visa sina kärlek och tacka för personens existens med egendesignade och hemmagjorda presenter. Bilder på presenterna kommer upp i ett separat inlägg.
 
Fredag
 
Det blev sent ur sängen på lördagen, och jag kan inte skylla på någon annan än mig själv, men så blir det när man har för roligt. Efter stor pannkaks-brunch så var jag och sambo tvungen att vända tillbaka hemåt för att förbereda tillkomsten av Bärspåven med mera. Mini-hamburgare, kortspel, Munchkin och vaken till väldigt sen kväll eller tidig morgon - Det förklarar lördagens påhitt som bäst. 
 
Jag trodde inte jag skulle kunna skratta såhär mycket på en och samma helg, men mina vänner har påvisat mig fel. Kan inte tacka nog för alla skratt jag kan minnas bara från denna helgen. 
 
Ikväll blir det bara ta det väldigt lugnt och göra minsta möjliga med många koppars te. Kommer antagligen sluta med att jag sitter och spelar tills det är dags att sova, men det är bättre än att sitta och glo i väggen. Till alla er som tycker synd om er idag: Jag skickar lite energi till er. För jag har tillräckligt mycket över. Kan inte sluta le utan sitter här som ett fån och konstant ler. Men hojta till så löser vi positiv energi till dig!
 
Lev gott, och lev länge!
Vi hörs som tidigast imorgon. (Då kommer jag lägga upp bild på presenten.)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo