Den magiska rosen - från Skönheten och odjuret

 
Sedan månader tillbaka, nästan enda tillbaka till årets start, har jag haft denna toppen idé till present. Den har lurat runt dag som natt och tack vare med tankens existens så kunde jag till slut göra tanke till verklighet. Med hjälp av sambo och goda vänner skapade vi en magisk present som varken jag eller den lyckliga kommer glömma.
 
Min kära bästa vän fyllde jämna 20 år, och jag ville inte vara den som kommer med en enkel triss och dricker mitt kaffe medan att den äldre skrapar och vinner 10 miljoner i 5 år. (Onödig information: Vi köpte en nitlott.) Eftersom 20 är en väldigt viktig ålder och "vuxenlivet" närmar sig med stormsteg efter varje dag: vad är bättre än referens till favoritfilmen från barndomen. 
 
Idén fick jag av det stora och informationsrika internet. Det finns många kreativa varelser som delar och visar vad de skapat, men att köpa fanns inte i plånboken för stunden och som jag skrivit i ett av mina tidigare inlägg "Varför köpa, när man själv kan skapa?".
 
Jag kan inte räkna hur många återvändsgränder vi har stött på. Ibland var det väldigt små enkla problem, men oftast var det bäst att vända på klacken och hitta en ny väg. När jag tänker efter känns det lite som att arbetet har pågått igenom hela Sverige. Vilket är både falskt, och sant. För ja, vissa delar har varit utanför hemmet, på tåg eller annan stads skola. Men samtidigt har störst del av arbetet varit innanför vår lägenhet.
 
Det som jag är mest stolt över, och det som är mest magisk, är att man kan tända den. Med ett enkelt klick vid kantens sida så lyses rosen och rosens taggar upp. Ett väldigt svagt och behagligt ljus, ungefär lite som en svag nattduksbordslampa.
 
Som det ser ut just nu har vi inte inom detta året planerat att göra en ny Sköheten och Odjuret ros, pga:
- Det tog väldigt lång tid.
- 2 månader kvar till jul, och just nu har man massa annat att tänka på.
- Detta var planerad present, och just nu har vi ingen anledning att skapa en till ros.
Men som sagt, detta är och blir antagligen inte vår sista ros tillsammans. Då, ifall någon är intresserad, kommer jag uppdatera under skapandet. Visa bilder, förklara och bara vara kreativ.
 
Skapa mera, du kan om du vill!
Det kanske bara tar lite längre tid.
Syns nästa inlägg!

Louie

Men så fantastiskt fin!

Svar: Tack så jättemycket!
Mich-Mich

Emelie

Åhh helt magisk. Den ser ju ut som i filmen :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo