Fanart - Contrast (spel)

"Didi and Dawn from Contrast"
Trailer till "Contrast": länk, youtube
Teaser trailer: länk, youtube
 
Storlek på papper: A5
Material jag använde: Faber Castell XS+S+M (outlines), Promarker (Colouring)

Contrast är ett indie-äventyr som publicerades 2013. Jag fann Contrast på Steam, under -15's Halloween-rean, och efter att ha fallit in i trailern och förälskat mig i världens scenerie så bestämde jag mig att investera och arkivera det i mitt bibliotek. Idag spelade jag klart hela historien och pga positiva tankar så ville jag ge dom någonting tillbaka, i form av lite fanart. 
 
     Snabb recention av "Contrast":
Spelet gav mig känslan av glädje, sorg och längtan. Och lite till! Enda negativa jag fann var att i längden så blev Didi (lilltjejen) något irriterande, så som mindre kan bli ibland. Om det var rösten eller för att hon konstant ville berätta vart jag skulle gå "This way! This way!" vet jag inte. (Överdrivet, men ni förstår grejen.) Sedan hennes rop kan det ju vara för att jag inte konstant höll mig till historiens bana utan gärna kolla runt överallt så jag inte missade något till någon Achievement.
Plus vissa grafikbuggar. Man kunde självklart varit mer klurigt och även lagt in mer bakgrundshistorier än vad det var, men för mig så var den nog som det var.
Bortsätt från tjatigt barn och lite buggar så var Contrast så som jag tänkte att det skulle vara. Det var mycket pussel och ibland fick man stirra in i skuggornas former (!) för att efter ett bra tag lista ut pusslets lösning. Och känna sig dum. Sedan kan jag inte säga ens börja om sceneriet, men jag väljer att bara vara tyst för att inte skrämma bort er. Det var bra. Jag gillade det universumet. 
 
Det roliga med att jag valde just att köpa Contrast: För ett tag sedan hittade jag "We happy few" på Kickstarter och var fast besluten att "Jo jag ska hjälpa dom att köra igång spelet. Det verkar coolt." Men jag hann inte. (För att jag glömde bort det när väl lönen var inne.) Och nu efter att ha spelat Contrast så fann jag ut att Compulsion Game (utvecklare av Contrast) också är de som utvecklar We happy few! Så inte med att jag är glad att jag körde Contrast, så har jag också fått en försmak var Compulsion Game kan ge för spel. Så nu ser jag mer fram emot att We happy few ska komma ut!
 
Ha det bra och hälsa till din skugga,
så hörs vi snart igen! 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo