Akryl tavla: Civilization 5 + Little big planet

 
Efter många timmars arbete med tårar och glädjeskutt så blev den en dag helt plötsligt klar. Jag tog ett steg tillbaka och spanade över en nya varelsen jag givit livet, och ja, till och med min grymt kritiska hjärna blev stolt. 
 
De spelintresserade kommer först och främst känna igen sackboy ifrån Little Big Planet, och ifall ni inte lägger märkte till den stora referensen till Civilization V (bakgrunden och ikonerna längst upp) såå... blir jag inte arg. Det var inte förrän jag blev tillsammans med min sambo som jag fick höra att det fanns, och vad det var, men det är ett väldigt intressant strategi(krigs)spel. Dock skulle jag aldrig lista ut spelknepet. På Tropico så skriker alla mitt namn och jag hamnar alltid på något vänster i landsskuld.
 
Det känns alltid tomt efter när man lämnat ifrån ett arbete man jobbat med, i vått och torrt, i flera veckor. CIV+LBP brukade stå i hörnet vilandes i staffliets famn och le mot mig varje dag jag lyfter fram för att utveckla den något mer. Men nu ligger den hemma hos dens rättmätiga ägare och det värmer mitt hjärta över att veta att den kommer bli, och förbli, älskad av någon utöver mig.
 
Nu är det bara att hoppa på nästa tåg, tatueringskiss. Till någon speciell.
Ha det bra, så hörs vi snart igen.
 
 
 
 
PS: Denna gjordes klar för ett rätt bra tag sedan nu, men på grund av att denna tavla var en födelsedags-beställning så kunde jag varken publicera bilder under tiden som jag arbeta eller direkt när jag var klar. Men eftersom den nu är fraktad, levererad och framme i den rättes famn, så kan jag publicera och skryta hur mycket jag vill om denna skapelse. Tack för mig.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo