Paket från The Body Shop

 Nikon D3100 + AF-S Micro NIKKOR 40mm 1:2.8
 
För en vecka sedan kände jag att jag behövde uppdatera lite utav mitt smink. Mitt nuvarande är slut eller så är det bara inte den kvaliten som det var i början (utgången). Jag hade tänkt beställa från ELF (eyeslipsface), men för över en månad sedan stängde de ner till sverige för ett tag och de har inte skrivit ut ett datum då de ska öppna portarna till sverige igen..
 
Jag letade runt en del för att hitta något i topp med ELF, bra produkter med positiva recentioner som även är billiga. Efter att kollat runt en del och funnit Organic Pharmacy's smink märke "Organic Glam" gav jag upp på att hitta ett organiskt, bra och billigt märkte. För jag är tyvärr inte miljonär och kan därmed inte betala 500 för en ynka produkt.
 
Därefter kom jag till mitt sista slutgiltiga val: the Body Shop. Jag hade i tidigare ålder haft som "tradition" att när jag var i femmanhuset (Göteborg) köpa med en liten parfymflaska (tror de kostade ca 30.-) från the Body shop. De funkade perfekt för mig, en balanserad doft som inte var för stark.Jag har en lagom känslig hy och för starka parfymerade produkter för mig får min hud att fucka ur. Så det var det en uppåtlivande känsla att kunna köpa en doftande tvål och väldigt god parfym utan konsekvensen att klia sönder benen i panik.
 
Innan jag beställde läste jag igenom deras värderingar två eller tre gånger: Against animal testing, support community fair trade, activate self esteem defend human rights, protect the planet innan "Jo, dom får det bli." Förutom parfym-problemet har jag också obalanserad hy som gör att täckande produkter kan väcka djupa underliggande finnar. Yeiy for my life! 
 
Produkter (på översta bilden) från vänster till höger:
Sensual Massage Oil  - För vem älskar inte massage?
All-in-one-concealer - beskrivs som ej portilltäppande, och jag ville testa om det var sant.
Color Crush Pink Lipsticks (Damson in Distress) - Har endast röda färger hemma och ville testa något nytt
 
Jag har endast använt produkterna en dag nu och kan därför inte säga en direkt recention "JAG TYCKTE ALLT VAR SUPER.", men jag kan komma med en kort detta-tyckte-jag/första intrycket av produkterna: Eyelinern hade hård pensel, vilket jag inte är van vid, och därmed blev mina "cateyes" inte så som jag brukar ha dom, men med träning kommer färdighet. No problemos. Mascaran no probs. Concealer, täcker så som den ska. Upplevde ingen direkt fet hy pga concealern. Läppstiftet var i en underbar färg, perfekt för min hyton och ögon. Doftar gott! Bästa köpet av detta paket. Kan vara för att lila är en av mina favoritfärger.
 
Skulle jag köpa från the Body shop? Ja. Det skulle jag. Men det må kosta, så om jag hoppat tillbaka då jag var gymnasieelev och endast levde på studiebidraget varje månad hade detta paketet inte varit möjligt för mig. OM jag nu inte sparat ett bra tag. 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo