Nature is my friend

Nikon D3100 + AF-S Micro NIKKOR 40mm 1:2.8
 
Det är mycket jag tycker om. Ungefär lika mycket som jag inte tycker om. Logisk balans i livet. I vilket fall som helst är idag en dag i bloggens ära då jag vill försöka stanna vid den positiva-glada-jag.
 
Jag fascineras över hur underbar och vacker vår natur är. Det är så många gånger då jag varit på promenad (för sådant gör jag faktiskt ibland) och sett natur i dess vackraste form, till och med mer tillförställande än att se finaste dam på stranden, och då kommit på att "juste, kameran är hemma på hyllan och därmed kan jag inte ta den här schyssta bilden jag just ser!".
 
Fastän detta har hänt mig oftare än vad jag själv vill erkänna så lär jag mig inte utav detta minst sagt störande återkommande problem. Om ni bara kunde få se alla dessa bilder jag har i huvudet och/eller någon gång under livets gång har upplevt, hade jag varit naturfotografernas Hans Gedda. Lite överambitiös kanske att hylla mig så högt som Hans, men ni förstår vart mina ord försöker komma någonstans.
 
Kvällens planer är få. Jag har redan spelat, målat och arbetat denna vackra dag så idag finns inte så mycket mer än anime kvar. Nae, blir nog att arbeta något mer med AbM innan anime kommer upp på skärmen.
 
Never stop dreaming! 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo