Flygturen från förra året

 
Nikon D3100 + AF-S Micro NIKKOR 40mm 1:2.8
 
Det låter värre än vad det är. För jovisst, det var förra året, men så jättelänge sedan är det ändå inte. Vi är ju trots allt bara på den 17e Januari. Dessa fotografier är tagna juldagen förra året. Helt underbart väder så man ska inte klaga, även om man kan klaga att snön från julafton (den lilla vi fick) försvann helt totalt. 

Jag är som vanligt väldigt dålig på att uppdatera här, men med så många sociala medier vi har nu idag så är det svårt att komma ihåg varenda lilla uppdatering som måste göras när något hänt/kommer hända. Än så länge har inget speciellt hänt, fast ändå har massa hänt. Jobb. Jobb. Måla. Köpt in lite analoga kameror. Spelat. Jobb. Där emellan sånt där vardagligt så som: städa, sova och snooza. 
 
Om det är någon som undrar eller tänker på något kul, får personen i frågan mer än gärna slänga ner en kommentar. För annars vet jag inte hur länge jag kommer kunna underhålla med meningslösa inlägg.
 
Så för att inte bortgå från det tidigare avslutar jag med en glad liten kommentar för att ljusa upp det hela: Låt dina minnen från 2014 leda dig genom 2015 till något större och bättre!  

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo