Godmorgon, god eftermiddag och god dag!

 
Vi kör alla hälsningar på en och samma gång för ingen vet när jag återkommer igen. Det kan vara redan om några timmar, men det kan lika med bli ikväll eller imorgon. Jag är inte jättebra på att uppdatera och jag vet inte hur många gånger som jag nämnt det här i min blogg, men återigen så ber om jag ursäkt för att jag inte vet vad jag ska skriva, eller ladda upp, och därmed ger er en dålig uppdatering på saker och ting.
 
Plugget rullar på och jag börjar få en bättre överblick på hur det japanska språket fungerar och beter sig. Men alla dessa partiklar som ska bytas och omvandlas beroende på vad som kommer innan och vad man vill säga. Vad ska jag mer säga?
日本語はたのしい。(~Japanska är roligt.)
 
Iförrgår var jag ute på en gatufotografering, men eftersom det var söndag eftermiddag och alla affärer i staden Falköping var stängda så var det tomt på folk i centrum. Dock stoppade mig inte att få några schyssta bilder. Laddar upp några av dom idag/imorgon.
 
Förutom plugg, lite fotografering så har jag rullat med det vanliga i livet: Spel och konstverk.
Senaste har jag endast kladdat/skissat i mina block i försök med att öka min impulsiva kreativitet så jag kan köra lite mer: "Jag målar detta för jag bryr mig inte riktigt vad eller hur resultatet blir, men det kommer bli okej bra"  istället för att sitta och fundera i timmar för att slutligen inte måla någonting överhuvudtaget eftersom "det kommer inte funka ändå.". En konstnärlig hjärna är inte alltid ens bästa vän, men nära nog för mig.
 
Om dagens fotografier:
Jag har alltid trott att jag skulle vilja ha ett rent och prydligt hem när jag flyttar hemifrån och får ett eget hem som jag kan inreda precis så som jag vill, men ack så fel jag hade. Får nog förklara detta mer inpå. För jag vill ha det rent och prydligt, men inte den där vita och moderna stilen som jag uppmärksammade på internet. Mina prylar är fyllda med känslor och minnen som aldrig får eller kommer försvinna. Jag vill inte ställa undan dom. 
 
- Jag äger en gammal oljelampa som jag fått av god släkting
som tyvärr var tvungen att återvända till änglarna efter en lång kamp mot cancer.
- Jag har kvar min prideflagga från min första Pride-parad,
och det förvånar mig att en enda pryl kan hålla så många minnen som den gör.
- I fönstret står en blomma som jag räddade från kylan utanför Maxi's sopsortering.
Den var lite död på lövens kanter, men efter två veckor kärlek så var den tillbaka igen.
En liten miniatyr stol som är något av det sötaste jag sett.
En gåva från min käraste som är otroligt påhittig och kreativ.
- Hemmaskapad glaskruka gjord från en gurkburk.
Eftersom vi hade slut på krukor och min sambo kom hem med blomma på vår årsdag.
- Massa små figurer. Allt ifrån minion till hund och ett får.

Visst, jag kan inte samla på mig allt, men det jag försöker säga är att den moderna, fina stilen som många hem nu har är .. tråkig? Minneslös? Fast vad gör att jag kan säga det med säkerhet. Menar alla samlar minnen på sitt egna sätt. Ditt sätt är lika bra för dig så som mitt sätt är bra för mig.
 
Tack för min lilla stund. Hoppas er dag fortsätter mot rätt riktning!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo