3 veckor gamla valpar

 
 
För några månader sedan var jag och mamsi nere i Danmark och parade Elohopea. Länge höll vi tummarna och jag, som inte längre bor hemma, fick uppdateringar nästan dagligen ifall Ella gick upp i vikt eller inte. Och helt riktigt blev hon en tunna efter ett tag. Den 22 Juni föddes fyra sockersöta valpar.
 
Sålänge jag minns så har mamma haft hundar(, men vi har även haft andra djur). När jag bodde hemma hade jag lyxen att ha valpar hemma lite då och då. Att se ett liv växa från blind och döv nästan råttliknande till en galen hårboll är något jag inte riktigt kan förklara, men det är minst sagt underbart.  
 
W-kullen är idag 5 veckor gamla och för ungefär två veckor sedan vad jag med sambo nere för att träffa dom; Warga, Wargo, Wargas och Wargen. När vi först anlämnde så sov de alla och man kunde inte göra så mycket annat än att stå utanför valpburen med ett lågt "aww" i huvudet. Jag saknar verkligen att ha valpar när mig hemma. Fastän man ofta blev biten i tårna under frukosten så var det oslagbart att lägga upp en trött valp i knät och bara mysa. 
 
När de till slut vakna upp så var det upp iväg på vingliga ben för att komma och hälsa på oss. Det var då inte så mycket bus förutom tugga för att lugna kliande tänder. Wargen, som är den minsta valpen (bild 3), är min hittils favorit. Kan vara pga att han är liten och har ljusare tecken i ansiktet - därmed lättare att känna igen, eller så är det helt enkelt att han har en egen personlighet.
 
Som sagt idag är de redan 5 veckor gamla. Jag var nere på ett dagligt besök nu i veckan och redan på två veckor har alla växt till sig ordetligt. Precis exakt så som valpar gör. Det är bara att man glömmer bort det medans man inte har valpar. Mycket mer bus. Mycket starkare tänder. Mycket mer energi. Även om de sov en timme av mitt besök så hann jag busa med dom en lagom stund.
 
Nästan så att jag vill åka tillbaka nu när jag skriver om dom. 
Menar vem vill inte ha ett fluffigt hårmonster att gosa med?
 
Tack för mig! 
 
P.S För er som undrar så är rasen Finsk Lapphund och ni kan hitta mer information på min mammas hemsida, www.magiicas.com . Kommer antagligen ladda upp mer bilder som jag tog när de var tre veckor gamla för de är ju galet sockersöta! Så håll dig uppdaterad så får du se mer.En underbar söndag

 
Söndag är en dubbelsidiga dag. Man älskar den, men samtidigt har man ett litet hat emot den. Den säger oss att veckan är slut och att den nya veckan är påväg. För många menas måndag jobb, men för studenter som mig menas det en vecka närmre tenta.
 
Hur förvandlar man en söndag till en lycklig dag?
 
Jag har inget rakt svar på den frågan som funkar för alla oavsätt intressen. Vi är trots allt människor med olika åsikter. Min söndag spenderade jag i ett väldigt varmt och regnit Skövde och spelade Pokemon Go. Timmarna bara rullade förbi och ingen av oss klagade överdrivet på regnet utan var mer glad över att den tryckande värmen fick ett litet uppehåll. 
 
Hur man förvandlar söndag till en lycklig dag för Michaela:
- Ät glass och drick kaffe
- Ta lång promenad i regnet
- Fånga massa nya pokemon
- Prata med underbara likasinnade människor (+ katter & hundar funkar toppen också)
 
Ja, det krävdes inte mycket att göra denna söndag till en söndag som man inte kommer se tillbaka med tårar i halsen. Sedan kan min lycka bero på att veckan har varit fylld med äventyr och vänner, och det var på söndag som jag kom på hur underbar denna veckan har varit.
 
I vilket fall som helst så ska jag nu återgå till plugg och planering. 
Ni får ha det underbart, så hörs vi snart igen!Tonari no Totoro ("My neighbour Totoro") Akryl

bymichaelao @ IG
Allmän information:
"Tonari no Totoro" (My neighbour Totoro)
Målad efter referens, akryl, 26x22cm
 
Jag brukar vanligtvis inte tycka det jag skapar är mer än okej, men efter denna tavlan blev klar och jag höll upp den framför mig så blev jag glatt förvånad över min egna förmåga att skapa. Det är verkligen en väldigt söt tavla.
 
Nu över till nästa projekt som har legat och dammat i nästan en halv evighet, men det är dags att ge "Gnar" liv.