Moder Jord / Mother Earth

 
Detta är skapelsen jag pratade om i inlägget från 2 Februari och jag måste ändå be om förlåtelse att jag inte uppdaterat tidigare än nu eftersom hon varit färdig i nästan en vecka, men ni vet ju själv hur det är med tiden ibland. Den bara försvinner.
 
Jag har döpt denna skapelse temporärt till "Moder jord"/"Mother Earth" (men jag tror ändå det kommer bli dens officiella namn.). Varför behöver jag nog inte gå mer in på. Jag har försökt fundera ut bättre namn, men det slutar alltid med att hon passar bäst som en enkel vanlig "Moder jord".
 
Vår beskyddare, liv och kärlek.
 
Det enda jag hade i tankarna innan jag börja forma henne var att hon skulle skydda/forma/hålla någonting och när jag kom fram till punkten så snurra alla möjliga objekt i huvudet på mig. Första tanken var en blomma, för jag gillar blommor, men det har jag redan gjort en gång tidigare. "Enternal hope" där hon håller i en ros. Så det valet blev nerröstat. Till slut kom jag på, väldigt självklara valet, jorden! Om det är något vi borde skydda och älska mer så är det just vårat hem.
 
Klänningen är inspirerad av en viktoriansk klänning jag såg på Göteborgs stadsmuseum. Det var massviss som jag hittade under min rundvandring som jag blev inspirerad av. Så det kommer antagligen vara mycket av mina blivande skapelser som har tecken/spår från mitt besök på Göteborgs stadsmuseum.
 
 
WIPs:
 

Louie

Jättefin!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo