Jag drar till Danmark!

Åka till Danmark mitt i veckan?! Ja, det är sant och man skulle kunna anta att eftersom jag är ung vuxen så drar jag neråt mot gränsande länder bara för att handla in årets förbrukning av alkoholisterade drycker, men jag är inte som alla andra och kommer därför inte ens röra tyska gränsen (fastän jag kommer vara riktigt nära).
 
Jag ska vara sällskap för min kära mor som ska ner och para min Älskipälski (Elohopea, Finsk Lapphund, min gris). Detta var något jag haft inskrivet i kalendern i flera månader, men det har alltid känts så långt bort så jag har inte riktigt tänkt på det. Sedan POFF så är veckan helt plötsligt här. Det är nästan läskigt hur snabbt veckorna rullar...
 
Min resa börjar nu vid klockan 15.00 med tåg för att möta upp mamma, därifrån fortsätter resan direkt mot Danmark. Övernattning där och sedan hem igen ifall det är lyckat.
 
Det känns konstigt att åka mitt i veckan. Men yaya, nu måste jag dubbelkolla så jag har allt med mig. Fan, kamera ska med! Jo, precis. Får ta de sista minutrarna att kolla igenom vad jag har med, och mer viktigt: vad jag inte har med mig.
 
Hörs om några dagar igen! 
 
Bild från Elohopea's förra kull.
Mor och dotter; Ella & Ravna

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo