Jag försöker iallafall

 
Helgen flög förbi fort, och även denna veckan har gått så satans fort. Jag kan knappt hinna med räkna sekunderna som tickar förbi på klockan min. Men vi lever och vi är glada, och tiden spelar faktiskt inte så stor roll.
 
Eller ja, för er gör det indirekt det. För med att jag anpassar tid efter liv, och inte tvärtom, så blir det ofta så att jag inte laddar upp något inlägg överhuvudtaget på antal dagar. Jag gör massa intressant, tro det eller ej, men jag har inte lust att ladda upp allting. Menar jag skriver inte ens dagbok varje dag, så varför ska jag blogga varje dag.
 
To recap, last weekend:
- John Bauer är bra. Jag med sambo kollade utställningen i Jönköping i fredags och ögonen myste på konstverken.
- Skövde gav en bra utekväll med mycket skratt och tjat. Jag skulle inte kunna be om bättre sällskap för lördagen!
- Ohjuste, jag stack en ring genom näsan på mig. Fredags tog jag hästen i manen och piercade septum. Något jag velat länge, men aldrig riktigt vågat. (Bild kommer upp senare)
 
Veckodagarna har givit tillräckligt med glädje, men inget utöver det vanliga. Så inget som är värt att ta upp. Idag blir det måla högt som långt. Först hembyggd hylla till hallen. Sedan efter det borde mitt konstnärliga jag skrika efter att få slänga färg på väggar och tak. Vi får helt enkelt se vart min färg hamnar efter dagens timmar.

Tack och hej. 
Jag ber återigen om ursäkt för dålig uppdatering, men livet är full med möjligheter utanför min dataskärm och därmed sitter jag inte fastklistrad här så ofta. Hoppas ni lever ett gott och fylligt liv!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo