Varför köpa, när man kan skapa?

 
Det är ingen nyhet, för de närmre bekanta, att min och min sambos lägenhet är en kista av småsaker överallt. Vi båda älskar det där lilla extra, och att vi lever tillsammans på lite över 40 kvadratmeter stoppar inte oss att sätta in en grej där och en där. 
 
Som jag sa igår höll vi på med en extra hylla för hallen. Eftersom vår hall inte är den största så skulle tiden vara värdelös ifall vi skulle leta efter en hylla i perfekt storlek och passar in i stilen. Och vad gör man inte då ifall inte göra en egen istället? Två plankor stod ensamma i vår skrubb och det var som om ödet sa till oss att "Jo, nu är det dags att skapa något igen." (Vi har nämnligen byggt en egen soffa. Och griffeltavlan som är över hyllan är också egenskapad.)
 
Inte mycket att hurra över, men det är klart sagt bättre än inget. Man är ju inte mer än mänsklig och har därför svårt att med den lilla kunskap skapa ett underverk av lågbudgets verktyg som ligger gömda i skrubben. Samtidigt så är det ingen annan än en själv som stoppar en till att försöka göra underverk av det lilla man har. Någon gång måste man lyckas. Om inte så blir man ju iallafall bättre!
 
Juste, vi la ju till krokar undertill med. För att kunna hänga av de få ryggsäckarna vi har, så vi slipper ha de på golvet. 
 
Det finns inget mer jag kan säga om denna vackra och unika skapelse. Jag ville bara påminna alla att man kan om man vill, och du behöver inte köpa allt. Bara för att vi kan köpa betyder det inte att vi inte kan göra själv. Man får det så man vill ha det och man kan anpassa det till en själv och lägenheten. Plus, att det är ju ingen annan än oss som kommer ha den hyllan och den griffeltavlan.
 
Puss och kram, grisar små.
Le och skapa!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo