Kvällsskiss: Att fly genom en tvättmaskin

 
Igår kväll kände jag mig ovanligt kreativ och ville skapa något nytt. Ovanligt? Nej. Detta är varför jag har tusen projekt igång, men för en gångs skull höll min kreativitet sig uppe och min skapelse blev klar runt 23:30.
 
Under hela skapandet pågick tanken vad fan ni skulle tycka om mig, som ständigt målar kvinnokroppar. Högt som lågt. Det är ingen nyhet att jag tycker om kvinnor så som jag gillar män, fast när det gäller kroppar i mitt konstvärlds-skapande så är kvinnokroppen fr mig mycket enklare att måla. Kurvigt, mjukt och mer fint att se på. Inte för att vara partisk, men.. Kvinnor är bra. (Okej, män och pojkar är också bra, men svårare att måla.)
 
Vart var jag? Jo, vad ni tänkte.. och vad jag tänkte på igår.. Precis. Halvvägs igenom mitt skapande och skissande på kvinnan som hoppar in i tvättmaskinen så kom jag på hur konstigt det är att hon är tvungen att halvt "kliva" in i tvättmaskinen för att hämta tvätt. Lite för amerikanskt över tvättmaskinen. (Allt är större & "bättre" i USA.) Jag har inte varit med om en tvättmaskin där jag är tvungen att kliva in för att hämta tvätt...
 
Enkel förklaring på mitt s.k. problem: Jag tror mitt verk tröttna på mig, och världen, så hon försöker fly. Igenom en tvättmaskin. Yepp. Det skulle jag gjort ifall jag kunde öppna en portal genom vår tvättmaskin. Då slipper jag jobbig politik, krig och all negativitet. Förhoppningsvis.
 
Tack för mig,
ifall du hittar en tvättmaskinsportal. Säg till! Jag vill med.
Stå emot all negativitet och se ljuset som livet givit dig.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo