Kvällsskiss: Tomb Raider, Lara Croft

målad efter referensbild (länk)
 
Tomb Raider är en av mina absoluta favoritspel, men tyvärr inte den titeln som ligger högst i "antal spelade timmar". Och jag säger tyvärr för att det är ett grymt spel, och det spelet som ligger högst inte är i närheten av samma skönheten. Tillbaka till ämnet...
 
Jag bestämde mig inte så länge sedan att testa på en x-antal-dagars-konstutmaning och valde till slut den mest lämpade för mitt mål: "30 Days of Art Improvement Challenge". Jag gör den mestadels för min egen utveckligsskull och kommer därför kanske inte lägga upp varje ynka dag. (Så som att jag inte lägger upp mitt dagliga kladd på alla post-it-lappar.) Den verkade riktigt rolig, och utmanande, och den passar utmärkt för att tillfredsställa min tanke över att bli så bra som möjligt innan 2015 är slut. Och med få dagar kvar; Vad passar inte bättre än dags-utmaningar?
 
Jag har hittills bara hunnit med de tre första. Vilket i kronologisk ordning är: Självporträtt, stilla figur/kropp (kroki) och figur/kropp i rörelse. För att inte göra om gårdagens uppgift igen så valde jag att ta något mer actionfyllt. En (Spel-)Karaktär. Den coolaste kvinnliga karaktärer jag funnit mig förälskad i hittills; Lara Croft. 
 
Jag är mindra nöjd än vad jag borde vara, men jag är också mer nöjd än vad jag brukar vara över mina egna verk. Och det, mina vänner, är ett gott tecken!
 
Imorgon blir det vidare i konst-listan och jag kommer möta helvetet själv:
"4. Draw a part of the human anatomy you have trouble with. x20, with atleast 5 being skeletal/musculature studies"
 
Kan ni, och vågar ni, gissa vilken del av människokroppen jag alltid försöker undvika?
Oavsätt vad.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo