Juni månad

Fly-in Falköping, 6 Juni -15
Nikon D3100 + AF-S Micro NIKKOR 40mm 1:2.8

Dreamhack Opening, 13 Juni -15
Nikon D3100 + AF-S Micro NIKKOR 40mm 1:2.8
 
Sommaren rullar förbi och inom Juni månad har det varit fullt upp med allt möjligt. Först och främst var det fly-in EEA på Falköping flygplats på nationaldagen. För de som är ointresserade verkar inte detta inte så jätteroligt och det visade närtill alla invånare i Falköping genom att vara i parken och gå från bås till bås som innehöll allt från företag med goda förhoppningar till partier med diverse politiska åsikter. För mig låter det inte alls lika intressant som att kolla på alla sorters flygplan! 
 
Sedan veckan efter var det lika fullbokat där, men höjdpunkten under veckodagarna var klart sagt tatueringen! Jag har inte publicerad någon bild någonstans än, men det kommer när den är läkt och inte småflagnar. Förutom tatueringen så överraska jag och sambo min lillebror genom att dra med han till Dreamhack som en liten födelsedagspresent. Grym invigning med (som vanligt) väldigt mycket folk, men jämför jag med de andra DH's jag varit på (dvs: DHW12+DHW13) så var det mycket mindre expo. Fast ja, det var första året jag åkte dit på sommaren och vad jag hört ska sommaren vara mindre. 
 
Sen dess har det varit resa upp till Eskilstuna för midsommarfirande, sedan ner till Mjölby för dop och därefter hem. Nu är vi inne på sista veckan denna månaden och jag känner mig lagom utmattad, men ingen tid för att lata ner sig än. Det är dags att först få ordning på mitt skrivbord och troligen skapa något kreativt i någon konstform.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo