Kvällsskiss: Uppvärmning

 
Uppvärmning är viktigt oavsätt vilket ämne det handlar inom. Idrott, spel, konst och matlagning. Utan uppvärmning riskerar man att hamna i ovilja, eller tappa viljan efter en halvtimme. För min del så är min uppvärmning viktig för att finna kreativiteten som ligger gömd i huvudet. För ja, ibland kan till och med mitt huvud kännas tomt av vilja till kreativitet. Men med hjälp att något litet brukar det överflöda. Och nu det senaste har jag varit helt inne i Kroki (kroppstudie).
 
Över ser ni min kvällsskiss. Sju stycken, 1 minut var. Sedan har jag gått över och fyllt i kroppsformen så som jag kommer ihåg den av referensbilderna. (Jag använder mig av "Figure and Gesture Drawing" när jag tränar kroki själv.)
 
Nu känner jag för att hälla upp en till kopp med te, låta musiken flyta fritt och måla något utmanande innan månen är allt för högt upp på himlen... Jag må ha målat disney innan, men jag kanske ska göra det igen. Det blir en figur igen iallafall. En karaktär. Hm, superhjälte. Vi får se helt enkelt.
 
Tack för mig, 
och tack för att du läser. Du är bra!

Emelie

Vad spännande med kroki! Det ger nog mycket till övandet. Ha en fin kväll.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo